Hisarcık'da Meydan Düzenlemesi Yapılıyor

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri için önemli bir konum olan Hisarcık’ta meydan düzenlemesi çalışmalarını başlattıklarını söyledi.

Hisarcık'da Meydan Düzenlemesi Yapılıyor
Hisarcık Meydanında daha önce genel anlamda büyük bir çalışma yapılarak bir alan oluşturulduğunu ancak otopark yönünden sıkıntı olduğunu belirten Başkan Büyükkılıç, bağ ve sayfiye alanlarının yoğunluklu olduğu, Erciyes’in giriş kapısı konumundaki Hisarcıkta Meydan düzenlemesi çalışmasının Erciyes’e yakışır bir konuma geleceğini kaydetti.

Hisarcık Meydanında 12 ay yoğunluk yaşadığını çünkü Erciyes Dağının turizm merkezi olduğunu bundan dolayı bir çalışma başlattıklarını ifade eden Başkan Büyükkılıç “Hisarcık gönül dostu insanların yoğun olduğu, havası, doğası, suyu ile bağ ve sayfiye alanları ile ilçemizin en güzel bölgelerinden birisidir. Belediye olarak, Melikgazi İlçe sınırları içerisindeki semtler arasında farklılık ve hizmet kalitesi gözetmeksizin yatırımlar yapılmaktayız Melikgazi Belediyesi, Melikgazililer için şehrin her yerinde, şehrin her noktasında var. Her hafta bir mahalle etkinliği ile çalışmaları yerinde tespit ediyor veya değerlendiriyoruz. Semtler arası hizmet uçurumu bulunmamakta dır” dedi.

Başkan Büyükkılıç, Meydan otopark, çevre düzenlemesi ile meydan da bulunan park alanında yenileme çalışmasının bu yıl tamamlanarak hizmete sunulacağını sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA