Engelli Öğrencilerden 'Frene Değil, Kurala Güven' Mesajı

Tunceli'de Özel Umudumuz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim gören engelli öğrenciler, karayolu üzerindeki trafo binasına "Frene değil, kurala güven" yazarak sürücüleri uyardı.

Tunceli Özel Umudumuz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Proje biriminden yapılan açıklamada, Tunceli'de kent merkezinde 3 adet trafonun modern bir görüntüye kavuşturulması için boyama çalışması başlattıkları belirtildi.

2 trafo binasında çalışmanın tamamlanadığı belirtilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

"Tunceli Özel Umudumuz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi 'Engelsiz Eller Etkinliği' kapsamında kent merkezinde girişimleri tamamlanan ve gerekli izinleri alanınan ilk trafo binası Haziran ayında boyanmıştı. Kurumumuzda eğitim gören özel bireylerimiz ve personelimiz öncülüğünde 15 Temmuz Şehitler Bulvarı üzerindeki trafo bianasının boyanaması için yapılan girişimlerin tamamlanmasının ardından 2 günlük çalışmayla boyanmıştır. Çalışma kapsamında binanın karayoluna bakan bölümü üzerine sürücüleri kurallara uymaya teşvik etmek ve uyarmak için "Frene değil, kurala güven" sözü yazılarak mesaj verilmıştir."

3. trafonun belirlenmesi için çalışmaların devam ettiği belirtilen açıklamada, "Özel Umudumuz Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi olarak, sosyal sorumluluk projelerinde görev alan özel bireylerimiz, öğretmenlerimiz ile velilerimize ve Tunceli Belediyesi ile FEDAŞ Tunceli İl Müdürlüğüne katkılarından dolayı teşekkür ederiz." denildi.

Kaynak: AA