Elazığ Tanıtım Günleri Koordinasyon Toplantısı Yapıldı

Elazığ’da, Ankara’da yapılacak olan ‘Elazığ Tanıtım Günleri Fuarı’ için koordinasyon toplantısı yapıldı.

Elazığ Tanıtım Günleri Koordinasyon Toplantısı Yapıldı
Elazığ’ın tanıtımı amacıyla, Elazığ Valiliği tarafından koordine edilen ‘Elazığ Tanıtım Günleri Fuarı’ için hazırlıklar son aşamaya geldi. 4-8 Ekim tarihleri arasında Ankara’da düzenlenecek fuar öncesi, Nurettin Ardıçoğlu Konferans Salonunda ‘Tanıtım Günleri Ankara Katılımcı Koordinasyon Toplantısı’ yapıldı. Toplantıda, fuara götürülecek malzemeler, ulaşım ve yerleşim alanları gibi konular üzerine istişare yapıldı.

Elazığ Belediyesinin malzemelerin taşınması ve ulaşım konusunda katılımcılara destek vereceğini belirten Vali Yardımcısı Mehmet Fevzi Dönmez, “Ankara’daki kültür ve sosyal işler vakfımız ile işbirliği yaparak 250 kişi civarında yer ayarladık. Yer konusunda herhangi bir zaruretimiz yok. Ancak orada kalmak isterseniz organizasyon yapmaya çalışacağız. Toplantımızda ne kadar malzemenin götürüleceği konusunda da konuşacağız. Bizim planımız Salı günü sabah itibariyle Ankara’ya ulaşıp stant yerleşimlerimizi tamamlamak ve açılışımızdan önce çadırımızda her şeyimizle hazır olmak” dedi.

Ankara’da 4-8 Ekim tarihinde yapılacak olan Elazığ tanıtım günlerinin istişare toplantısını gerçekleştirdiklerini aktaran İl Turizm ve Kültür Müdürü Ahmet Demirdağ ise, “Ankara’ya gidiş gelişlerde özellikle ulaşım, yük taşıma ve orada konaklama gibi temel sorunları çözmek için adım atacağız. 3 Ekim’de malzemelerimizi orada sergileyip, 4 Ekim’de de açılış toplantısıyla şehrimizi tanıtma adına çalışmalar yürüteceğiz” diye konuştu.

Vali Yardımcısı Mehmet Fevzi Dönmez’in komisyon başkanlığını yaptığı toplantıya, İl Turizm ve Kültür Müdürü Ahmet Demirdağ, ilçe belediye başkanları ve kaymakamlar, kurum müdürleri ile STK temsilcileri katıldı.

Kaynak: İHA