Başbakan Yıldırım'dan Çorum Belediye'sine Ziyaret

Toplu açılış töreni ve miting için Çorum’a gelen Başbakan Binali Yıldırım, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’yü ziyaret etti. Belediye’ye gelişinde Çorum halkının yoğun ilgisiyle karşılaşan Başbakan Binali Yıldırım, vatandaşların sevgisini karşılıksız bırakmadı. Başbakan Yıldırım, Bayrak Dede olarak da bilinen Hüseyin Dede’yle de bir süre sohbet etmeyi ihmal etmedi.

Başbakan Yıldırım'dan Çorum Belediye'sine Ziyaret
Belediye ziyaretine Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Ahmet Eşref Fakıbaba, Sağlık Bakanı Ahmet Demircan, Çorum milletvekilleri ve toplu açılış ve miting programına katılmak üzere gelen milletvekilleri de katıldı.

Başkan Külcü, Başbakan Binali Yıldırım’a belediye çalışmaları ile ilgili bilgiler verdi.

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Başbakan Binali Yıldırım’a 2009 yılından beri yaptıkları çalışmalarla ilgili brifing verdi. Belediye çalışmalarını büyük bir dikkatle dinleyen Başbakan Binali Yıldırım, yapılan çalışmalara tam not verdi. Başkan Külcü’nün brifingi yaklaşık yarım saat sürdü.

Başbakan Yıldırım, Başkan Külcü’ye övgü’

Başbakan Binali Yıldırım, Belediye ziyaretinde Başkan Külcü’yü yapılan çalışmalar nedeniyle tebrik etti. Başkan Külcü’nün brifingi sonrası açıklama yapan Yıldırım, yapılan çalışmaların Çorum’a çok büyük katkılar sağladığını belirterek Başkan Külcü’ye çalışmalarında başarılar diledi.

Başkan Külcü de AK Parti Genel Merkezi tarafından en son yaptırılan ankette Çorum halkının Belediye hizmetlerinden yüzde 75 gibi yüksek bir memnuniyet oranının olduğunu belirterek katkıları nedeniyle teşekkür etti.

’Belediyenin projeleri Başbakan’dan tam not’

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü tarafından göreve geldiği 2009 yılından beri yapılan çalışmalar ve projelerle ilgili bilgiler alan Başbakan Binali Yıldırım, Belediyenin projelerine tam not verdi. Başbakana Yıldırım, Çorum Belediyesi tarafından yapılan İmam Hatip Külliyesi, Stadyum, Kent Meydanı, Rüzgar Enerjisi Santrali, Katı Atık Bertaraf Tesisi, Kentpark, Buhara Kültür Merkezi gibi projelerle yakından ilgilendi ve yapılan çalışmalarla ilgili Başkan Külcü’ye sorular sordu.

Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, Belediyeyi ziyareti anısına Başbakan Binali Yıldırım’a özel bir saat hediye etti. Ceviz ağacından yapılma telkâri işlemeli Osmanlı saati hediye etti.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ve başkan yardımcıları, Belediye ziyareti sonrası Başbakan Binali Yıldırım’la hatıra fotoğrafı çektirdi.
Kaynak: İHA