Vali Yaşar Karadeniz Tosya'da

Kastamonu Valisi Yaşar Karadeniz Tosya Organize Sanayi Müteşebbis Heyet toplantısı ve Köydes projesi kapsamında yapılan yol çalışmalarını inceledi.

Vali Yaşar Karadeniz Tosya'da
Vali Karadeniz’in Tosya ilçesine yaptığı ziyaret Hükümet Konağı bahçesinde yapılan karşılama programı ile başladı.

İlçeye gelişlerinde Kaymakam Deniz Pişkin, Özel İdare Genel Sekreteri Zafer Tahir Karahasan, Belediye Başkanı Kazım Şahin, İlçe Emniyet Müdürü Kazım Ejder, Ak Parti Tosya İlçe Başkanı Metin Ekşi, İlçe Jandarma Komutanı Özgün Yapağı ve işadamları karşıladı.

Tosya Kaymakamlık Makamında mini bir toplantı yapan Vali Yaşar Karadeniz OSB’nin son durumu hakkında Kaymakam Deniz Pişkin’den bilgi aldı.

Daha sonra Tosya Kaymakamlığı salonunda gerçekleştirilen OSB Müteşebbis heyet toplantısına başkanlık eden Vali Yaşar Karadeniz gündemde yer alan maddelerin görüşülerek karara bağlanmasının ardından katılımcıların taleplerini dinledi.

Toplantı sonrasında Vali Yaşar Karadeniz ve protokol 2017 KÖY-DES Programı kapsamında yer alan ve Tosya Kaymakamlığı ile Tosya Belediyesi arasında imzalanan protokol gereğince, Belediye tarafından yapımına devam edilen İlçenin Aşağı kayı Grup Köy yolu 2. kat asfaltlama çalışmasını yerinde inceledi.
Kaynak: İHA