Tanoğlu Açıklaması 'Bizim En Büyük Projemiz Birlik Ve Beraberliktir'

Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimleri için adaylığını açıklayan ve çalışmalarını ara vermeden sürdüren İş Adamı Ahmet Tanoğlu en büyük projelerinin Erzincan’da birlik ve beraberliği sağlamak olduğunu söyledi.

Tanoğlu Açıklaması 'Bizim En Büyük Projemiz Birlik Ve Beraberliktir'
Bakanlar Kurulu kararı ile Nisan 2018 tarihine ertelenen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimlerini değerlendirmek amacıyla basın mensupları ile biraraya gelen Tanoğlu 28 Ekim 2017 tarihinde yapılması planlanan ancak Bakanlar Kurulu kararı ile Nisan 2018 tarihine ertelenen Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı seçimlerinin kendilerini daha çok çalışmaya sevk ettiğini belirterek "Ticaret ve Sanayi Odasına bağlı üyelerimizi, esnaf ve zanaatkarlarımızı ziyaret ederek sahadan aldığımız tepkilerden dolayı çok mutlu olduk ve bu durum bizim moral ve motivasyonumuzu daha da arttırdı. 6 aylık sürede çalışmalarımızı, ziyaretlerimizi ekip olarak sürdürüp üyelerimizin problemlerini dinleyip not alıp dersimizi iyi çalışarak İnşallah seçildiğimizde öncelikle bu problemlerin üzerine gideceğiz ve daha sonra projelerimizi hayata geçireceğiz." dedi.

ERZİNCAN’DA İNSANLARIMIZI BİRARAYA GETİRİP ŞİRKETLEŞME KURMALIYIZ

Gerçekleştirdiği ziyaretlerden ve üyelerden aldığı izlenimi basın mensupları ile paylaşan Tanoğlu "Değerli üyelerimizi ziyaretlerimizde gördük ki problem yaşayan esnaflarımız müteşebbislerimiz hep ihmal edilmiş. Ticaret ve Sanayi Odasının ilk işi üyelerinin problemlerini çözüme kavuşturmaktır.Bunun ardından Erzincan’a yatırımcı getirmek ve istihdam oluşturmak için çalışmak gerekir. Öncelikle birlik ve beraberliği sağlamak gerekir. Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası’nın büyük bir bütçesi yoktur. Seçimlere 6 aylık bir süre var. Bizler bu süreç içerisinde tek tek üyelerimizi, esnafımızı yerinde ziyaret edip bizden isteklerini, taleplerini not alıp Allah nasip eder ve hemşehrilerimiz de bizleri layık görürse görev başına gelip ilk olarak üyelerimizin ve esnafımızın taleplerini yerine getirmek için çalışacağız.Bizim ilk projemiz Erzincan’da insanları biraraya getirip bir şirketleşme kurmaktır. Birlik ve beraberliği sağlarsak bizim maddi olarak bir problemimiz kalmayacağı gibi her türlü projeyi de hayata geçirme imkanı buluruz. Ama asıl olan birlik ve beraberliğin bu şehirde sağlanmasıdır. Sahadan aldığımız enerji ile 33 kişilik Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliğinin yaklaşık 20 kişisi belirlendi. Ekibimiz büyük bir özveri ile "Tek Sevdamız Erzincan" inancı ile çalışmalarını sürdürecek. Allah nasip ederse Nisan 2018’de büyük bir zafer ile biz bu göreve başlayacağız ve iz bırakacak bir Erzincan Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi hemşehrilerimize sunacağız." şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA