Rasim Ozan Kütahyalı radyo programına başladı

Medya dünyasındaki renkli yorumlarıyla dikkatleri çeken ve gençlerin fenomeni haline gelen Rasim Ozan Kütahyalı, CRI Türk FM ile anlaştı.

Rasim Ozan Kütahyalı radyo programına başladı
Radyo programı yapmaya başladığı için çok mutlu olduğunu söyleyen Kütahyalı, radyoyu çocukluğundan beri sevdiğini ve radyonun gücüne inandığını söyledi.

Rasim Ozan Kütahyalı, her pazartesi 17.00'de CRI Türk'te 'Markaj' adlı programla dinleyicisi ile buluşacak.

Ahmet Çakar 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını ilk kez CRI Türk FM'DE Rasim Ozan Kütahtalı'ya anlattı

FIFA eski hakemi ve futbol yorumcusu Ahmet Çakar, CRI Türk FM'de yayımlanan Rasim Ozan Kütahyalı'nın hazırlayıp sunduğu 'Markaj' programına katıldı ve 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını ilk kez bu programda Rasim Ozan Kütahyalı'ya açıkladı.

Ahmet Çakar programda 15 Temmuz gecesi yaşadıklarını şöyle anlattı:

'Bodrum'daydık. Ben eşim ve kızım ile yemek yedik. Diğer kızım da arkadaşı başka bir yazlıktaydı. Saat gece 10 civarlarıydı. Hava çok sıcaktı denize girmeye karar verdim. O sırada televizyonda bir manasız alt yazı gördüm. -Jandarma İstanbul'da her iki köprüyü Anadolu'dan Avrupa yakası bölümüne kapattı.- Eyvah dedim. Bomba yüklü tır ya da kamyon kendini iki köprüden birinde patlatacak dedim. Denize gitmekten vazgeçtim. Haberleri takibe geçtim. O sırada sosyal medyada Ankara'daki kullanıcıların 'Ne oldu ya bugün 29 Ekim mi ki evin üstünden jetler geçiyor' diye twitler attıklarını gördüm. 'Eyvah' dedim. Aklıma 11 Eylül'deki Amerika'daki ikiz kulelere uçaklarla yapılan saldırılar geldi. Kendi kendime terör örgütleri İstanbul'da bomba yüklü araçları gönderdi Ankara'da da uçak kaçırdılar bir yere uçağı çakacaklar dedim. O sırada yine twitter'da -Zincirlikuyu'dayım yanımdan tanklar geçiyor ne oldu kardeşim- diye yazanları gördüm. Bir içim buruldu. Ardından da darbe olduğunu anladığım bir tweet gördüm bir kız çocuğundan. 'Arkadaşlar ne oluyor. Babaannem ile Beylerbeyi'nde dondurma yemeye geldik. Burada askerler polisleri yere yatırmış silahlarını topluyor.' Hanımı hemen çağırdım. 'Darbe oluyor' dedim. Ardından televizyonda Başbakan Binali Yıldırım'ın kalkışma olduğuna dair açıklamalarını izledim. Bir süre sonra TRT'de bildiri okundu, o sırada hanım ağlamaya başladı.

Eski darbe dönemleri yaşadığı için de neler olabileceğini biliyordu. Bildiri okunurken içimi rahatlatan en son kısım oldu. İmzada 'Yurtta Sulh Konseyi' denilmesi oldu. O zaman döndüm ‘hadi lan' dedim ‘bunlar hokkabaz hanım bunlardan bir şey olmaz. Bunlar bir avuç çakal. Hiçbir şey olmayacak. Bastırılacak' dedim. Sonra Tayyip Bey'in açıklamaları gördüm ve dedim ki 'şimdi kar yağdı.' Yani kar, darbecilere yağdı. Zaten o sırada selalar okunmaya başladı.

Ardında da vatansever güvenlik personelleri, vatandaşlar ve diğer görevlilerle topyekün darbeyi bastırdı.'
Kaynak: İHA