ETSO Heyetinden Emniyet Müdürü Kurt'a Ziyaret

Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt ve beraberindeki heyet, Edirne’de göreve yeni başlayan İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt’u makamında ziyaret etti.

ETSO Heyetinden Emniyet Müdürü Kurt'a Ziyaret
Edirne Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Recep Zıpkınkurt, heyet adına İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt’a çalışmalarında başarılar dilerken Edirne’nin ekonomik, sosyal ve kültürel yapısı hakkında bilgiler verdi. Edirne Ticaret ve Sanayi Odasının yapısı hakkında da detaylı bilgi veren Zıpkınkurt, "Edirne Ticaret ve Sanayi Odası diğer kurumlarla olduğu gibi Emniyet Müdürlüğümüz ile de uyum içinde çalışmaktadır. Sizinle de bu şekilde çalışmaya devam edeceğimize inanıyor, Edirne tüccarı ve sanayicisini temsilen onlar adına size hoş geldiniz diyorum" diye konuştu.

Ziyaret esnasında, Yönetim Kurulu Başkanı Zıpkınkurt ve Emniyet Müdürü Kurt tarihi ve doğal yapısıyla turizm potansiyeli yüksek Edirne’nin hem turizmde hem ticari alanda daha yukarılara taşınması için neler yapılabileceği hususunda görüş alışverişinde bulundu.

Edirne İl Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt da, Edirne’nin sakin, huzurlu ve medeni bir şehir olmasının yanı sıra ülke çapında popüler turistik destinasyonlardan biri olduğunu vurgulayarak, "Edirne turizmini ve ticaretini daha yukarılara taşımamız için tüm kesimlere görevler düşmektedir. Tüm kurumlarla olduğu gibi Edirne Ticaret ve Sanayi Odası ile de ortak çalışmalar gerçekleştirerek Edirne’ye daha iyi hizmet vereceğiz" dedi.

Kaynak: İHA