Erzincan'da 'Hayat Boyu Öğrenme' Toplantısı

Erzincan Vali Yardımcısı Fatih Acar başkanlığında Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu toplantısı yapıldı.

Kentte bir otelde düzenlenen toplantıda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Gün, örgün eğitimi devam ettiremeyen, el becerilerini geliştirmek isteyen vatandaşların müracaat ettikleri yerin Halk Eğitim Merkezleri olduğunu söyledi.

Her geçen gün kurs ve kursiyer sayısının arttığını belirten Milli Eğitim Müdürü Gün, şöyle konuştu:

"Burada özellikle şunu belirtmek istiyorum. Milli Eğitim Müdürlüğü olarak açılmış olan kurslarda sene başı toplantımızda özellikle şunu istiyoruz. Gereksiz tekrarlara giripte kamu zararı oluşturmamak manasında sizlerin bize tavsiye ettiği kamu kurum ve kuruluşları olarak, STK’lar olarak hangi kursları açarsak hem ilimiz açısından hem de kursiyerler açısından çok daha faydalı olup güzel neticeler alırız şeklinde önerilerinizi bekliyoruz."

Toplantı, işbirliği yapılan kurumların temsilcilerinin 2017-2018 eğitim-öğretim yılı için yaygın eğitim faaliyetleriyle ilgili görüş ve öneriler, dilek ve temennilerinin gündeme alınmasının ardından sona erdi.

Kaynak: AA