Elmalı Belediyesi Öğrencilere Akıllı Defter Dağıttı

Elmalı Belediyesi öğrencilere akıllı defter dağıttı.

Elmalı Belediyesi tarafından hazırlanan ve öğrencilerin okulda gördükleri dersleri evlerinde tekrar etmelerini sağlayan "Öğretmeni için ders anlatan defter" dağıtımı yapıldı.

Akıllı defterlerin dağıtımı için düzenlenen törene Elmalı Kaymakamı Gürbüz Saltaş, Belediye Başkanı Ümit Öztekin ve Milli Eğitim Müdürü Akif Tak katıldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Ümit Öztekin, akıllı defterlerlerin öğrenci ve öğretmenlere eğitim öğretim yılı boyunca büyük destek sağlayacağını ve anlaşılmayan konuların sınırsız tekrarla pekiştirilebileceğini söyledi.

Akıllı defterler içerisinde soru bankası, deneme sınavları ve yaprak testler bulunduğunu ifade eden Öztekin, "Öğrencilerimiz bu sayede başarılarını sürekli analiz edilebilecekler. Bunların yanı sıra bütün velilerimizi özel ders masraflarından kurtulacak ve tüm öğrencilerimize fırsat eşitliği sağlayacak. Akıllı defterleri ilkokul ikinci sınıflardan itibaren 12 sınıfa kadar tüm öğrencilerimize dağıtıyoruz. Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize hayırlı olsun." diye konuştu.

Başkan Öztekin, akıllı defterlerin aynı zamanda "BelediyeTube" adı altında internet bağlantısıyla bütün akıllı telefonlardan, tabletlerden, bilgisayardan ve sanal gerçeklik cihazlarından takip edilebileceğini sözlerine ekledi.

Kaynak: AA