Belediye Başkanı Sabah Saatlerinde İşçileri Denetledi

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, sabahın erken saatlerinde Veysel Karani Mahallesini ziyaret ederek, temizlik ve park bahçe çalışmalarını denetleyip, mahalle sakinleriyle görüştü.

Belediye Başkanı Sabah Saatlerinde İşçileri Denetledi
Başkan Fevzi Demirkol, mahalle gezileri programları kapsamında sabahın erken saatlerinde Veysel Karani Mahallesini ziyaret etti. Mahallede yapılan temizlik ve park bahçe çalışmalarını yerinde denetleyen Başkan Demirkol’a, Mahalle Muhtarı Sadık Salar’da eşlik etti. Mahalledeki çalışmalarla ilgili Muhtar Salar ile görüş alışverişinde bulunan Başkan Demirkol, işe giden vatandaşlar ve okula giden öğrencilerle de görüştü. Yaptığı ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan Demirkol, “Veysel Karani Mahallemizde, sabahın erken saatlerinde temizlik ve park bahçe çalışmalarımızın durumunu yerinde inceleme ve görme imkanı bulduk. Parklarımızda temizlikteki güzel çalışmalarından dolayı Haliliye Belediyesinin tüm personeline teşekkür ediyoruz. Göreve başlarken ‘temiz Haliliye’ dedik, elhamdülillah bu hedefimize ulaştık ve şimdi ‘tertemiz Haliliye’ diyoruz. Yine göreve başlarken, ‘yeşil Haliliye’ dedik ve şimdi ‘yemyeşil Haliliye’ diyoruz. Halkımızın refahı, huzuru, sağlığı ve kendilerini sevdikleri mahallede yaşamalarını sağlamaya çalışıyoruz. Sağladığımıza da kanaatimiz vardır. Bugün bize refakat eden Veysel Karani Mahalle Muhtarımız Sadık Salar’a teşekkür ediyorum. Her zaman için halkının hizmetinde olan muhtarımızın başarılarının artarak devamını diliyorum” dedi.

Mahalle Muhtarı Salar ise sabahın erken saatlerinde yapılan denetimden dolayı Başkan Demirkol’a teşekkür ettiğini ve mahallelerinde herhangi bir eksikliğin bulunmadığını söyledi.



Başkan Demirkol, açıklamasının ardından denetlemelerinin ve bölge sorumlularından çalışmalarla ilgili bilgi aldıktan sonra mahalleden ayrıldı.
Kaynak: İHA