Başkan Bahçeci'den Teşekkür Mesajı

Kırşehir Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 30. Ahilik Haftası Kutlamaları ve 1. Neşet Ertaş Sanat ve Kültür Festivali'ne yaptıkları katkılardan dolayı başta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım olmak üzere destek veren herkese teşekkür etti.

Başkan Bahçeci, yaptığı yazılı açıklamada, Ahilik Haftası Kutlamaları'nın 18-24 Eylül, bozkırın tezenesinin 5. ölüm yılı dolayısıyla düzenlenen 1. Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Festivali'nin 23-25 Eylül tarihleri arasında tamamlandığını hatırlattı.

Başbakan Yıldırım'ın katılımıyla gerçekleştirilen her iki etkinlik kapsamında yapımı tamamlanan Neşet Ertaş Kültür Merkezi'nin açılışının da yapıldığını aktaran Bahçeci, başta Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Yıldırım olmak üzere destek veren herkese teşekkürlerini ileterek, şunları kaydetti:

"Ahilik Haftası Kutlamaları, Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezi açılışı ve Neşet Ertaş Kültür Sanat Festivali, çeşitli kültürel etkinliklerle sekiz gün boyunca dolu dolu ve çok renkli geçti. Ahilik Haftası Kırşehir’in kültürel bir mirası olmaktan çıkarak uluslararası bir faaliyet, bir yaşam biçimi haline gelmiştir. Bu hafta içerisinde yine halk ozanımız Neşet Ertaş adına yaptığımız Neşet Ertaş Kültür Sanat Merkezimizin açılışı yapıldı. 23-25 Eylül tarihleri arasında birincisini düzenlediğimiz Neşet Ertaş Kültür ve Sanat Festivali üç gün boyunca çeşitli etkinliklerle gerçekleştirildi. Başbakanımız ve diğer misafirlerimiz de etkinliklerimize katılarak bizi mutlu etmişlerdir."

Kaynak: AA