AK Parti Kadirli İlçe Başkanı Bozdoğan Yeniden Aday Olmayacak

AK Parti Kadirli İlçe Başkanı Mustafa Büyükbozdoğan, olağan genel kurulda ilçe başkanlığı için aday olmayacağını bildirdi.

Başkan Büyükbozdoğan, ilçe başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, görev yaptığı süre içerisinde Kadirli'de önemli çalışmalara imza attıklarını söyledi.

Ekim ayında yapılması planlanan olağan genel kurulda ilçe başkanlığı için aday olmayacağını belirten Bozdoğan, seçilen yönetime her zaman destek vereceğini ifade etti.

Siyaset yaptıkları süre içinde kimseyi incitmemeye özen gösterdiklerini ifade eden Bozdoğan, "Makam mevki uğruna aynı gemide yol aldığımıza inandığımız arkadaşlarımızı yıpratmadık. Hep seviyeli ve ilkeli bir siyaset üslubunu benimsedik. Bunu da siyasetin değil insaniyetin bir gereği olarak gördük. Elbette herkes kendine yakışanı yapacaktır. Bize yakışan da buydu böyle yaptık." diye konuştu.

2019 yılında AK Parti ve ülkeyi ciddi seçimler beklediğini dile getiren Bozdoğan, şunları kaydetti:

"İşimiz hiç de kolay değil. Artık bizim bir an önce kadrolarımızı oluşturup yola devam etmemiz gerekmektedir. Bu bakımdan hem kamuoyundaki belirsizliği gidermek hem de genel merkezimizin işini kolaylaştırmak için ilçe başkanlığına aday olmayacağımı bildirmek istiyorum. Ancak burada ne bir istifa ne de görevden alınma söz konusudur. Herkes müsterih olsun ben partimdeyim ve kendim adaymış gibi teşkilatı kongreye götüreceğim. Bu süreçte yapılması gereken sorumluluklarım neyse onu yapacağım. Büyük bir izzet ve şerefle yürüttüğüm ilçe başkanlığı görevimi tereddütsüz bir arkadaşıma devredip bir nefer olarak partim için çalışacağım."

Kaynak: AA