AK Parti Akseki İlçe Başkanı Erk Görevine Başladı

AK Parti Akseki ilçe Başkanlığı'na seçilen Ahmet Güngör Erk, görevine başladı.

İlçe Başkanlığına 3 dönem kuralı nedeniyle aday olmayan Mehmet Özdilek, yapılan genel kurulda başkanlığa seçilen Ahmet Güngör Erk'e ilçe başkanlığında düzenlenen devir teslim töreniyle görevi devretti.

Özdilek, törende yaptığı konuşmada, Erk ve yönetimine başarı dileyerek, 9 yıllık görev süresince partisinin oy çıtasını her zaman yükseğe çıkarttığını belirttti.

Akseki'de AK Parti'nin yüzde 18 olan oy oranını yüzde 60'lara çıkarttıklarını ifade eden Özdilek, "En son halk oylamasında yüzde 53,8 oy ile Antalya ikincisi olduk. Bu bizler için mutluluk verici bir olay. Tabi ki bu oranı çıkartırken ilçemize ve köylerimize yapılan hizmetleri anlattık. Sizlerin de öncelikle memleketimize hizmet anlayışıyla hareket ederek çalışmalarınızda başarılar dileriz. Halkımız ve partimiz için her zaman görev başında olacağız. Birlik ve beraberliğimiz her zaman sürecek." dedi.

Ahmet Güngör Erk ise, Mehmet Özdilek ve ekibinin 9 yıldır layıkıyla bu görevi yerine getirdiğini dile getirerek, bayrağı artık kendilerinin teslim aldığını söyledi.

Hizmetlerinden dolayı Özdilek'e teşekkür eden Erk, "Oyları yüzde 53,8 yükselten bir yönetimden bizlere bu görev verildi. İnşallah bu oy çıtasını daha yükseklere çıkartacağımızı ümit ediyorum. " diye konuştu.

Devir teslim töreninde eski ve yeni yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu.

Kaynak: AA