15 Temmuz Demokrasi Zaferi Ve Şehitleri Anma Programı

İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce Şehzadeler Gediz Anadolu Lisesi tarafından 15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitleri Anma Programı düzenlendi.

Eğitim Araçları Konferans Salonu'nda düzenlenen program, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni İsmail Hakkı Cambaz’ın Kur’an tilavetiyle başladı.

Açılış konuşmasını yapan Şehzadeler Gediz Anadolu Lisesi Müdürü Bülent Tonoz, 15 Temmuz şehitlerinin yaptıklarını hiçbir zaman unutmayacaklarını söyledi.

15 Temmuz 2016’da Türkiye Cumhuriyeti’nin hain bir darbe girişimiyle karşı karşıya kaldığını belirten Tonoz, "Bizler onlara olan borcumuzu hiçbir zaman ödeyemeyiz. Ancak onların yaptıkları yüce görevi hiçbir zaman unutmayacağız ve unutturmayacağız. 249 vatan evladının adı sonsuza kadar bu vatan topraklarında yaşayacak ve yaşatılacaktır." dedi.

Konuşmaların ardından öğrenciler oratoryo gösterisiyle 15 Temmuz demokrasi şehitlerini andılar.

Programa Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz, Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Mesut Öner, okul müdürleri ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA