Sivas İl Özel İdaresinin Çalışmaları

Sivas İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Nebi Kaya, Gürün ilçesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

Sivas İl Özel İdaresinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gürün ilçesinde yürütülen çalışmaları yerinde inceleyen İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kaya'ya, Gürün Kaymakamı Hicabi Aytemür, Gürün İlçe Özel İdare Müdürü Umut Aktaş, Plan Proje Yatırım ve İnşaat Müdürü Göksel Yerlikaya ve ilgili teknik personeller eşlik etti.

24 derslikli Gürün Anadolu Lisesi inşaatında yürütülen çalışmaları inceleyen Kaya, yetkililerden inşaatın geldiği aşama hakkında bilgi aldı.

Anadolu lisesine ait pansiyon binasındaki çalışmaların da hızla devam ettiğini belirten Kaya, inşaatların en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacağını aktardı.

Daha sonra inşaatı tamamlanan 16 derslikli İsmet Yılmaz İmam Hatip Ortaokulu'nda incelemelerde bulunan Kaya ve beraberindekiler, okuldaki incelemelerin ardından Gürün Özel İdare Bakım Evi’ne geçerek binada yürütülen çalışmaları da yerinde görerek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaya ve beraberindekiler, Gürün ilçesinde İncesu köyünde devam eden parke çalışmaları ile Kavak köy yolunda yürütülen asfalt çalışmalarını da yerinde inceledi.

Kaynak: AA