Muş'ta Asfalt Çalışması

Muş Belediyesi, altyapı çalışmalarının devam ettiği mahallelerde geçici asfalt çalışmasına başladı.

Muş'ta Asfalt Çalışması
Şehrin değişik bölgelerinde faaliyetlerini sürdüren Muş Belediyesi, altyapı hizmeti yürüttüğü mahalle aralarında da çalışmalarını sürdürüyor. Proje çerçevesinde daha önce İstasyon Caddesi’ne geçici asfalt döşeyen belediye ekipleri, aynı uygulamayı mahalle aralarında da yapmaya başladı.

Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Feyat Asya, il genelinde çalışmaların belirli bir program dahilinde yürütüldüğünü söyleyerek, "Altyapı projesi kapsamında çalışmalarımız aralıksız sürüyor. Proje kapsamında kazı yaptığımız bölgelerde geçici asfalt çalışmasına başladık" dedi.

Kış mevsiminin yaklaştığını da belirten Başkan Asya, "Kazı yaptığımız bölgelerde vatandaşlarımızın en az etkileneceği şekilde çalışma yürütüyoruz. Çünkü, altyapı çalışmaları kapsamında 7’den 70’e herkesim bundan olumsuz etkilenecek. Biz de bu etkiyi en aza indirmeye gayret ediyoruz. Kış mevsimine yaklaşmaktayız. Kazı yaptığımız bölgelerde çamur ve su birikintileri oluşmasın diye geçici asfaltla kaplama yapıyoruz. Projemiz tamamlandığında, kentin dört bir yanını sıcak asfaltla kaplayacağız" diye konuştu.

Altyapı projesinin önemine dikkat çeken Başkan Feyat Asya, "Biz altyapı projesini başlattığımız ilk günden beri kamuoyunu bilgilendirmeye yönelik yaptığımız her açıklamada, halkımızdan destek istediğimizi belirtiyoruz. Çok büyük bir proje yürütüyoruz ve haliyle vatandaşlarımızın da bunu bilerek anlayış göstermesini bekliyoruz. Dolayısıyla halkımızın desteğine, sabrına ve metanetine ihtiyaç duyduğumuzu yineliyoruz. Allah’ın izniyle elbirliği ile ilimizi hak ettiği yere taşıyacağız" şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA