Mezitli Su Parkı Bu Yaz 25 Bin Kişiyi Ağırladı

Yaz sıcaklarından kurtulmak isteyen vatandaşların akın ettiği Mezitli Belediyesi Su Parkı, bu yaz 25 bin kişiyi ağırladı.

Mezitli Su Parkı Bu Yaz 25 Bin Kişiyi Ağırladı
10 Haziran-10 Eylül 2017 tarihleri arasında haftanın 6 günü açık olan Mezitli Belediyesi Su Parkına bu yıl yaklaşık 23 bin kişi girdi. 2 bine yakın engelli, şehit ve gazi yakınının da ücretsiz olarak kullandığı su parkı içerisinde bulunan su kafe de vatandaşların uğrak noktası oldu. Mezitli Belediyesi tarafından işletilen ve leziz tatların yanı sıra uygun fiyatları ile tercih edilen su kafeden, bin 500 kişi yararlandı. Cumartesi ve pazar günleri ailelere özel olarak hizmet verilen su parkı, pazartesi günleri ise tamamen boşaltılarak temizlenen bölgedeki tek havuz olma özelliğini de taşıyor. Engellilere özel düzenlemelerin yapıldığı havuz ve çevresi güvenlik önlemleriyle de dikkat çekti. 2 güvenlik kamerası ve 14 sabit kamerayla sürekli olarak denetleniyor. Su parkında bu yıl 16 personel hizmet verdi.

Vatandaşa verilen hizmetlerde sağlıklı ve güvenli olmasını en önemli koşul olarak belirlediklerini dile getiren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Vatandaşların sorunsuz bir biçimde yararlanabilmesi için su parkımızda her türlü düzenlemeyi yaptık. Bu nedenle yaz sıcaklarında 80 gün gibi kısa bir sürede 23 bin kişi gelerek su parkımızı tercih etti. Buna Gazi ve şehit yakınlarını, engellileri de eklediğimizde çok daha yüksek bir rakama ulaşıldığı görülüyor. Halkımızın bu denli su parkını tercih etmesi bizleri de mutlu ediyor. Bu durum parkımızın temizliğine ve hijyenine gösterilen güveni yansıtmaktadır” dedi.

Su parkında özellikle engellilere yönelik düzenlemelerin büyük beğeni topladığını ifade eden Tarhan, “Vatandaşlarımızın doyasıya eğleneceği nezih bir ortam hazırladık.Tesisimizden ücretsiz olarak yararlanan engellilerimize yönelik yaptığımız özel düzenlemelerde çok tercih edilmemizin ana nedenlerinden birisi oldu. Tüm vatandaşlarımıza bizlere verdikleri destek ve güven nedeniyle teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA