Başkan Asya'dan İl Başkanı Yaktı'ya Ziyaret

Muş Belediye Başkanı Feyat Asya ve AK Parti belediye meclisi üyeleri, AK Parti İl Başkanlığına getirilen Rahmetullah Yaktı’yı ziyaret ederek, yeni görevinde başarılar dilediler.

Başkan Asya'dan İl Başkanı Yaktı'ya Ziyaret
Ziyarette bir konuşma yapan Başkan Asya, Muş’a hizmet noktasında elbirliği ile başarılı çalışmalar yapmayı umut ettiklerini belirterek, "Belediye meclis üyelerimiz ile birlikte bu şehrin imarı ve inşası ile ilgili kararlar alarak uygulamalarımızı hayata geçiriyoruz. Malumunuz her ay meclis toplantılarımız yapılmaktadır. Öncesinde grup toplantımızı yaparak istişarelerde bulunuyoruz. Yerel yönetimden gelen biri olarak sizleri de grup toplantılarımızda görmek isteriz. Almış olduğumuz kararlara vakıf olmanız hakkaniyet noktasında bizleri güçlü kılacaktır. Birlikte daha iyi hizmetlerle halkımızın hayatını daha da kolaylaştırabiliriz. Teşkilattan, yerel yöneticilikten ve eğitimcilikten gelmeniz bizleri ziyadesi ile memnun etmiştir. Çünkü yapılacak çalışmaları ve alınacak kararları bu tecrübeleriniz sayesinde daha iyi anlatabiliriz. Bu vesile ile bir kez daha yeni görevinizde başarılar diler, birlikte nice güzel hizmetler yapmayı umuyoruz” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren AK Parti İl Başkanı Rahmetullah Yaktı da, “Muş için çok güzel şeyler yapmamız gerekiyor. Biz yeni bir sayfa açtık. Bu süreçte kucaklayıcı olacağız, bütünleştirici olacağız, bir olacağız, beraber olacağız, diri olacağız ve hep birlikte Muş olacağız. Bu birlikteliğimiz 2019’daki atılım için önemlidir. Dolayısıyla ilk gün söylediğim gibi yöneticilerimiz ile birlikte sürekli halkın içinde, onların sorun ve taleplerine anında cevap vereceğiz. Bu şehrin daha iyi hizmetlere kavuşması için birlikte hareket edeceğiz. Belediyemize veya partimize yönelik bir eleştiri varsa bunu değerlendirerek güzel bir şekilde izahını yapmamız gerekir. Örneğin bir altyapı çalışması yapılıyorsa, bu işin yıkılmadan yapılamayacağını ve buna tahammül edilmesi gerektiğini hep birlikte anlatacağız. Belediyenin çalışmalarını yakından takip eden birisiyim. Bir belediyeci gözüyle gerçekten iyi hizmetlerin yapıldığı ve güzel projelerin planlandığını görüyorum. İnşallah çok daha iyi hizmetlerle halkımızın karşısına çıkacağız. Bu vesile ile bir kez daha nazik ziyaretinizden dolayı sizlere teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından ziyaret, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Kaynak: İHA