Akhisar'da Alüminyum Folyo El Sanatları Sergisi

Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Akhisar Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu’nun ortaklaşa düzenlediği “Alüminyum Folyo El Sanatları Kursu" sergisi, Akhisar Belediyesi Sanat Galerisi’nde açıldı.

Akhisar'da Alüminyum Folyo El Sanatları Sergisi
Akhisar Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Fulya Kumbaracı, Halk Eğitim Merkezi ve Alüminyum Folyo Kursu öğreticisi Ümit Avcı ve Akhisar Belediyesi Sanat Atölyesi Sorumlusu Umut Ak’ın katılımı ile açılışı yapılan el sanatları kursu 1 hafta boyuncu açık kalacağı bildirildi.

Kış ve yaz sezonunda devam eden folyo kursunu bu sezon ilk kez sergisini açtıklarını kaydeden Halk Eğitim Merkezi ve Alüminyum Folyo Kursu öğreticisi Ümit Avcı, “6 aylık süre içerisinde 20 kursiyer ile 28 eser meydana getirdik. Bu süre zarfı içerisinde bizlere destek çıkan başta Halk Eğitim Merkezi Müdürü Süleyman Mermer olmak üzere, Belediye Başkanımız Salih Hızlı’ya ve tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

Halk Eğitim Merkezi ailesi olarak böyle kurslara ev sahipliği yapmanın büyük gururunu yaşadıklarını ifade eden Akhisar Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Fulya Kumbaracı ise sergide emeği geçenlere teşekkür etti.
Kaynak: İHA