Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat Açıklaması

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’ı makamında ağırlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat, “Battalgazi Belediyesiyle uyumlu ve ortak çalışmalar yapıyoruz” dedi.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat Açıklaması
Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, “Öncelikle burada olmaktan büyük bir memnuniyet duyduğumuzu belirtmek isterim. Yeşilyurt Belediye Başkanımız Hacı Uğur Polat ile birlikte kentimizin daha çağdaş ve modern bir şehircilik anlayışına kavuşması için ortaklaşa çalışmalar yapıyoruz, bu hizmetlerimizi uyumlu bir şekilde sürdürmekteyiz. Yeşilyurt Belediyesinin yeni hizmet binasına taşınmasından dolayı Belediye Başkanımızı ziyaret ettim. Yeni hizmet binaları ihtiyaca göre dizayn edilmiş, çok güzel, beğendim. Başta başkanımız olmak değerli mesai arkadaşlarına çalışmalarında başarılar diliyorum. Bu yeni binalarda memleketimize güzel hizmetler edileceğine inanıyorum” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten dolayı Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’a teşekkürlerini sunan Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat ise, “Battalgazi Belediye Başkanımız Selahattin Gürkan ile birlikte çalışmak şahsım adına büyük bir onurdur. Başkanımızla uzun yıllara dayanan dostluğumuzu çok güzel bir şekilde sürdürüyoruz. Yeni binamıza taşındıktan sonra ‘hayırlı olsun’ ziyaretini başkanımızın gerçekleştirmesi de ayrı bir güzellik oldu. Bu nazik ve duyarlı ziyaret için başkanımıza teşekkür ediyorum. Başkanımızla birlikte Malatya’yı daha da büyütmek, geliştirmek ve her alanda daha iyi noktaya ulaştırmak amacıyla ortak çalışmalar yapıyoruz” diye konuştu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, günün anısına Yeşilyurt Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat’a tablo hediye etti.

Yeşilyurt Belediye Başkanı Polat, daha sonra, Yeşilyurt Belediyesinin MAŞTİ Karşısındaki yeni hizmet binasını gezen Battalgazi Belediye Başkanı Gürkan’a bilgiler aktardı.
Kaynak: İHA