'Pazarlamadan Perakendeye Hayata Dair' Kitabı Sektöre Kılavuz Oldu

Orka Holding İcra Kurulu Üyesi Anıl'ın kaleme aldığı kitap, beşinci baskısını yaptı.

Orka Holding İcra Kurulu Üyesi Dr. Fatih Anıl'ın kaleme aldığı 'Pazarlamadan Perakendeye Hayata Dair' isimli kitap sektör için kılavuz oldu.

Şirketin açıklamasına göre, Orka Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Orakçıoğlu'nun ön sözünü yazdığı, 'perakende' ve 'marka' konularında sektör oyuncuları, öğrenciler ve sektörle yakından ilgilenenlerin yararlanabileceği kitap 5. baskısını yaptı.

Perakende sektöründe markalaşmak, yönetim, pazarlama ve ekonomi konularında Anıl'ın deneyimlerinin, yaşadıklarının ve aldığı derslerin yer aldığı kitap, perakende mühendisliği, internet perakendeciliği, organize perakende, şirket yönetimi, inovasyon ve marka ekonomisine dair zengin konuları da içeriyor.

Kitap, sektör oyuncularının yanı sıra öğrencilerin ve perakende sektörü ile yakından ilgilenenlerin de yararlanabileceği önemli bilgileri bir araya getiriyor.

Eserde, Mustafa Kemal Atatürk'ten Einstein'a, Gabriel Garcia Marquez'den Tolstoy'a, Paulo Coelho'dan Arthur Miller'a başarılı liderlerin, sanatçıların ve yazarların özlü sözleri de bulunuyor. Uygulamacıların yanı sıra söz konusu kitap, birçok seçkin üniversitede MBA sınıflarında ders kitabı olarak da kullanılıyor.
Kaynak: AA