Oral Açıklaması TASKİB Türkiye'ye Örnek Oldu

İtfaiye Haftasını kutlayan Yalova’nın Altınova Belediye ve TASKİB Başkanı Dr. Metin Oral, 4 belediyenin ortaklaşa oluşturduğu itfaiye birliğinin çok zorluklarla kurulduğunu ve Türkiye’ye örnek olduğunu söyledi.

Oral Açıklaması TASKİB Türkiye'ye Örnek Oldu
TASKİB (Tavşanlı Altınova Subaşı Kaytazdere İtfaiye Birliği) ve Altınova Belediye Başkanı Dr. Metin Oral, hayatın birçok alanında hayati görevler üstlenen itfaiyecilerin haftasını kutladı.

İtfaiye Teşkilatının kuruluşunun 303. yıl dönümünü ve itfaiyenin belediyelere geçişinin 94. Senesini kutlayan Başkan Oral, geçen yıl yapılan araç alımlarıyla Altınova İtfaiye Teşkilatı’nın güçlendirildiğini ifade eden etti.

İtfaiyecilerin 7/24 kutsal bir görevi yerine getirdiğini dile getiren Başkan Oral, “İtfaiye teşkilatı vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak amacıyla büyük bir özveri ile çalışmakta. İtfaiyemiz, yangınların yanı sıra doğal afetlere ve kazalara daha hızlı mücadele edecek şekilde gerekli personel ve araç gereçlerle güçlendirilmekte. İtfaiye personelimiz 7 gün 24 saat canla başla hizmet vermekte. Bu duygu ve düşüncelerle tüm itfaiye teşkilatının haftasını kutlarım” dedi.

Kaynak: İHA