EBSO Meclis Toplantısı Tire'de Yapıldı

Ege Bölgesi Sanayi Odası'nın (EBSO) Eylül Ayı Meclis Toplantısı Tire'de yapıldı.

Tire Organize Sanayi Bölgesi (TOSBİ) Konferans Salonu'nda düzenlenen meclis toplantısında konuşan EBSO Başkanı Ender Yorgancılar, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) tarafından Gaziantep ve Konya'da gerçekleştirilen 'Girişimci Sermaye Anadolu Buluşmaları'nın üçüncüsünün İzmir'de yapıldığını, bu toplantıdan iş dünyasının en iyi şekilde yararlandığını söyledi.

Eylül ayında dünyanın gündeminin de oldukça yoğun geçtiğini ifade eden Yorgancılar, şöyle konuştu:

'Özellikle ülke menfaatleri söz konusu olduğunda tüm partilerimizin tıpkı Başbakanlık tezkere oylamasında gösterdikleri birlik beraberliği daha sık göstermeleri en büyük temennimizdir. Türkiye’ye karşı olumsuz algının giderek yaygınlaştığı, bölgede ateşin yükseldiği, gurbetçimizin en çok olduğu Almanya’da dahi ırkçılığın prim yaptığı bir dönemde ortak akıl, birlik ve beraberlik, sağduyu daha sağlam adımlar atmamızı sağlayacaktır. Kendi içimizde birliği ve sinerjiyi yakalayamadan, dışarda başarılı olmamız mümkün değildir. Bu da siyasetçilerimizden talebimiz olsun.'

EBSO Meclis Başkanı Salih Esen de meclis toplantısında bir konuşma yaptı.

Toplantıya Tire Kaymakamı Hasan Tanrıseven, TOSBİ Müteşebbis Kurulu Başkanı Metin Aktaş, TOSBİ Yönetim Kurulu Başkanı Kosat Gürler, Ticaret Odası Başkanı Hüseyin Çapkınoğlu ve EBSO Meclis üyeleri katıldı.

Kaynak: AA