Başkan Doğan Açıklaması 'Camiilerde Hizmet Borcumuz'

İzmit Belediyesi tarafından Yenişehir Mahallesi’nde bulunan Rahmet Camii’nde yapılan sosyal donatı alanları düzenlenen törenle açıldı.

Başkan Doğan Açıklaması 'Camiilerde Hizmet Borcumuz'
Açılış törenine İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Kocaeli İl Müftüsü Yusuf Doğan, İzmit İlçe Müftüsü Musa Bilgiç, Ak Parti İzmit İlçe Başkan adayı Hasan Ayaz, Rahmet Cami Derneği Başkanı Ramazan Tarhan, belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, muhtarlar ile vatandaş katıldı.

Başkan Doğan açılışta yaptığı konuşmada, “Rahmet Camimizde hep birlikte güzel hayırlı bir iş yaptık. Bu güzel hizmeti vatandaşımızın hizmetine sunmuş olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Camilerimize hizmet etmek boynumuzun borcu. Bu işleri severek ve isteyerek yapıyoruz. 9 yılı aşkın zamandır sadece camileri değil cemevlerinin detaylı temizliğini yapıyoruz. Camilerin, Cemevlerinin her türlü ihtiyacını gidermeye çalışıyoruz. İbadethanelerin ihtiyaçlarını gidermek bizim için onurdur. Müftülüğümüz ile birlikte güzle hizmetler yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Kocaeli İl Müftüsü Yusuf Doğan’ın yaptığı dua ile Rahmet Camii’ndeki sosyal donatı alanlarının açılışı gerçekleştirdi. Açılış sonrası vatandaşlara etli pilav ve ayran ikram edildi.
Kaynak: İHA