Almanya AD Partisi'den seçim değerlendirmesi

Almanya AD Allianz Deutscher Demokraten Partisi'den seçim değerlendirmesi yapıldı.

Almanya AD Partisi'den seçim değerlendirmesi
Mayıs 2017 yerel seçimlerinden bu yana, çok kısıtlı imkanlar ve baskılara rağmen, lokal olarak KRV'den  katıldığımız Alman Genel seçimlerinde, dört ay gibi kısa bir süre zarfında oylarımızı neredeyse 4 kat arttırmayı başardık ve kesin olmayan sonuçlara göre 41178 oy aldık.

Bu sonuç KRV'de bulunan Türkiye  dostu seçmenlerin neredeyse 50% sine denk gelmektedir. Ayrıca, daha önce seçimlere ilgi göstermeyen Türk halkının, bazı kesimlerin boykot çağrısına uymayarak seçimlere yoğun oranda katıldığını göstermektedir. Böyle bir başarı şimdiye kadar ne görülmüştür nede duyulmuştur.

Bu sonuç, yeni kurulmuş olan Partimizin gücüne güç katmış olsada, bu Seçimler Almanya'nın tarihine  kara bir leke olarak geçmiştir.

Bildiğiniz üzere Almanya'da saatler her sene geriye alınır, lakin Alman'lar bu sefer saatleri bir saat geriye  almak yerine 70 sene geriye almış bulunmakta ve aşırı sağcıların mübarek diye nitelendirebileğimiz 88  (alfabede Heil Hitler anlamını temsil eden HH'ya denk geliyor) aşırı sağcı Milletvekilinin meclise  gitmesine sebep olmuştur. Buda Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın „nazi metodları“ tezinin  fiili olarak harekete geçeceğini göstermektedir. Ve bu şunu göstermekte: Partimiz Allianz Deutscher  Demokraten, Almanya'da bu 88 aşırı sağ görüşlü Milletvekilinin hedef alacağı kitlenin sığınacağı tek çatı  durumundadır.

Allianz Deutscher Demokraten olarak, Almanya'da demokrasinin her geçen gün 1933 standartlarına  gerilediğini ve bilhassa Anayasanın üçüncü maddesinin„Hiç bir insan devletin gözünde cinsiyetine,  soyuna, ırkına, diline, vatanına, geldiği yere, dinine, dini ve siyasi görüşlerine göre ayrım yapamaz“  bölümüne tamamen aykırı siyaset yapıldığını gözlemekteyiz.
Çifte standartların zirve yaptığı, art arda 2000 Mülteci barınağının kundaklandığı, camilerin saldırıya uğradığı, Partimize ve diğer STK'lara uygulanan engeller ve bu gibi kuruluşların Alman medyasında sık sık  hedef gösterilmesi gibi olaylar bizleri endişelendirmektedir.

Öncelikle buradaki yaşayan soydaşlarımız, Müslümanlar, Sayın Cumhurbaşkanımızın Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Türkiye Cumhuriyeti üzerinden yürütülen nefret dolu seçim kampanyası, bizlere maalesef  önümüzdeki yıllarda Alman Siyasilerin sergileyeceği politikanın sinyalini vermiş bulunmakta.

Allianz Deutscher Demokraten olarak bizlere inanıp güvenip gece gündüz demeden, çoluğu çocuğu ile  seçim kampanyası yapan ve Pazar günü seçim sandıklarında gururla bize oy veren insanlara canı gönülden teşekkür ediyoruz ve bir kez daha „Zor olmasaydı sevmezdik“ diyoruz.

Almanya'da yaşayan insanlarımızı, temelini attığımız bu binanın duvarlarını beraber örmeye davet
ediyoruz.

Saygı ve Sevgilerimiz ile Almanya AD Allianz Deutscher Demokraten Partisi.....

AD Allianz Deutscher Demokraten Partisi Genel Sekreteri Herr Halil Ertem..