AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Dağ'dan Şehit Ailesine Ziyaret

Dağ, Hakkari'de PKK'lı teröristlerce şehit edilen Piyade Yüzbaşı Çevik'in Aliağa'da yaşayan ailesine taziye dileklerini iletti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Hakkari'de PKK'lı teröristlerle çıkan çatışmada şehit olan Piyade Yüzbaşı Oğuz Özgür Çevik'in Aliağa ilçesindeki ailesini ziyaret etti.

Petkim'e ziyarette bulunan Dağ, daha sonra AK Parti İlçe Başkanı Yaşar Akbulut ve beraberindeki partililerle, geçen yıl Ekim ayında Hakkari'nin Çukurca ilçesinde PKK'lı teröristlerce şehit edilen Piyade Yüzbaşı Çevik'in babaevine evine geçti.

Dağ, hac vazifesini yerine getiren şehidin babası Recep ve annesi Gülperi Çevik'in ellerini öperek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Daha sonra 19 yaşındaki oğlu kalp krizi sonucu vefat eden iş adamı Zekai Erşan'ı evinde ziyaret eden Dağ, Aliağa Engelliler Rehabilitasyon Derneğine geçti.

Dağ, dernek binasının girişinde 'Aliağa Engelsiz Mehteran Takımı' tarafından karşılandı.

Dernek Başkanı İbrahim Erdemir, engellilere yönelik kurslar hakkında bilgi alan Dağ'dan, hayata geçirmeyi planladıkları meslek edindirme kursları hakkında destek istedi.

Erdemir'in taleplerini dinleyen Dağ, İŞKUR İl Müdürü'nü telefonla arayarak derneğin projelerine destek olmaları için ricada bulundu.
Kaynak: AA