Hint Turizm Acentelerine Kaleiçi Tanıtılacak

Muratpaşa Belediyesi, Hindistan Seyahat Acenteleri Federasyonunun (TAFİ) Antalya'da gerçekleştireceği kongreye gelecek katılımcılara Kaleiçi'ni tanıtacak.

Muratpaşa Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, TAFİ Başkanı Praveen Chugh, beraberindeki heyetle, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ı makamında ziyaret etti.

Türk-Hindistan Turizm Konseyi (TITC) Başkanı Emin Çakmak'ın da eşlik ettiği Hindistan heyeti, ekim ayı sonunda 650 acentenin katılımıyla Antalya'da bir kongre düzenleyeceklerini bildirdi.

Ziyaretten duyduğu mutluluğu ifade eden Başkan Uysal da turizm sektörünün son yıllarda zorlu süreçlerden geçtiğini kaydetti. Uysal, bu süreçte Muratpaşa Belediyesi olarak Kaleiçi'nin tanıtımına ağırlık verdiklerini ve Berlin başta olmak üzere uluslararası ve ulusal birçok fuara Kaleiçi'ni taşıdıklarını kaydetti.

Turizmde pazar çeşitliliğinin önemine işaret eden Uysal, kongre için Antalya'ya gelecek Hint seyahat acentelerini bir akşam Kaleiçi'nde misafir etmekten memnun olacaklarını da ifade etti.

Kaynak: AA