Çetin, Saimbeyli'deki Engelliye Akülü Araç Götürdü

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Adana’nın Saimbeyli ilçesinde ihtiyaç sahibi Zeki Durmuşoğlu’na akülü araç hediye etti.

Çetin, Saimbeyli'deki Engelliye Akülü Araç Götürdü
Aynı zamanda Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği (DABB) Başkanı olan Soner Çetin, Saimbeyli’de yaşayan 65 yaşındaki Zeki Durmuşoğlu’nun akülü sandalye ihtiyacını öğrenince Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekibine talimat vererek, sandalyenin hemen temin edilmesini istedi. Sandalyeyi vatandaşa ulaştırmak için Saimbeyli’nin Lülü Köyü’ne giden Başkan Çetin, Durmuşoğlu’nun oturduğu eve giderek mutluluğuna tanıklık etti. Çok duygulandığını söyleyen Zeki Durmuşoğlu, "Akülü aracı Adana’dan bizzat kendi getiren başkanım; Allah senden razı olsun" dedi.

Tekerlekli sandalye ve akülü araç talep eden engelli vatandaşların isteklerinin hemen yerine getirildiğini vurgulayan Başkan Çetin, hayatın dayanışma ile anlamlandığını söyledi.

Engelli yurttaşların hep yanında olduklarını ifade Başkan Çetin, “Bugün Saimbeyli’ye gelerek, bir vatandaşımızın daha yüzünü güldürdük. Zeki amcamızın mutluluğu bana yetti. Biz her engelliye yardım etmeye ve her yönden hayatlarını kolaylaştırmaya çalışıyoruz. Bizim amacımız Çukurova’daki bütün engelleri kaldırmak. Engelli vatandaşlarımızın hep yanındayız, hiçbiri yalnız değiller. Çukurova Belediyesi ve Soner Çetin her zaman yanlarında” diye konuştu.

Kaynak: İHA