AK Parti Reşadiye İlçe Başkanı Yiğit Güven Tazeledi

AK Parti Reşadiye İlçe Başkanlığı’nda yapılan 6’ncı olağan kongrede mevcut başkan Sefa Yiğit güven tazeledi.

AK Parti Reşadiye İlçe Başkanı Yiğit Güven Tazeledi
Reşadiye Halk Eğitim Merkezi’nde yapılan kongreye AK Parti Tokat Milletvekili Coşkun Çakır ve Celil Göçer, AK Parti Tokat İl Başkanı Metin Bolat, Reşadiye Belediye Başkanı Cemil Kılıç, partililer ve vatandaşlar katıldı.

AK Parti Reşadiye İlçe Başkanı Sefa Yiğit yaptığı konuşmada,"7 Haziran seçimlerinde ve akabinde gerçekleştirilen 1 Kasım seçimlerinde Reşadiye’miz olarak üzerimize düşen görevi siz değerli hemşehrilerimiz ile birlikte yerine getirdik. Ülkemiz ortalaması üzerinde oy alarak, yüzümüz ak olarak seçimlerden çıktık. Ülkemizin 7 Haziran seçimleri sonunda yaşadığı sarsıntı ve istikrarsızlık dönemi, şükürler olsun ki; 1 Kasım seçimlerinde onarıldı. Güçlü Türkiye yürüyüşüne 1 Kasım’da milletçe yeni bir başlangıç yaptık. 7 Haziran seçimlerindeki istikrarsızlık üzerinden kirli planlar yapan şer odakları; liderimiz, Cumhurbaşkanımız Erdoğan ile milletimizin arasına fitne salmak için tüm çabalarını gösterdiler, başaramadılar. En sonunda, ihanetlerini en acımasız şekilde, darbe kalkışmasına dönüştürdüler. Sadece hain FETÖ teröristlerine değil, onların arkasındaki emperyalist güçlere de güçlü bir mesaj oldu" dedi.

AK Parti Tokat Milletvekili Coşkun Çakır ise,"2023 hedeflerine daha sağlam adımlarla ulaşmak için yenilenmeli ve tazelenmeliyiz. Dün olduğu gibi yarın da el ele, omuz omuza çalışmaya devam etmeliyiz. Tek vücut halinde hareket ederek, birlik ve beraberlik içinde Büyük Türkiye hedefine ulaşacağımıza inancımız sonsuzdur” diye konuştu.

Konuşmaların ardından tek liste ile gidilen seçimde 330 oy alan Yiğit güven tazeleyerek yeniden başkanlığa seçildi
Kaynak: İHA