Şırnak'ta Okul Yolları Asfaltlandı

Şırnak Belediyesi, eğitim öğretim yılının başlamasıyla terör saldırılarında zarar gören okul, yol ve altyapıyı yenileme çalışmalarını hızlandırdı.

Okulların açılmasıyla kentteki okul yolları Şırnak Belediye Fen İşleri Müdürlüğü tarafından hızla asfaltlıyor.

Şırnak Belediye Başkan Vekili Turan Bedirhanoğlu, eğitim ve öğretim yılının başlamasıyla öğrencilerin daha uygun şartlarda gidip gelmeleri için okul çevrelerinde ki yolları asfaltlamayı sürdürdüklerini söyledi.

Bedirhanoğlu, şöyle devam etti:

'Okulların başlamasıyla terör saldırılarında zarar gören mahallelerde bir yandan yapı çalışmaları sürerken bizde belediye olarak yol asfaltlama çalışması sürdürüyoruz. Kentin dört bir yanı şantiye alanına döndü. Bir yandan caddelerin sağlıklaştırılması ve aydınlatmasının yanında altyapı çalışmalarımızda sona gelindi. Bahçelievler Mahallesi'ndeki Atatürk ilköğretim okulu ve Dicle Mahallesi'ndeki Mehmetçik ilköğretim okulunda asfaltlama çalışması yaptık. Artık çocuklarımız daha iyi şartlarda okula gidebilecek.'

Bedirhanoğlu, kenttin daha modern bir hal alması için belediye olarak gece gündüz çalışmaları titizlikle sürdürdüklerini de sözlerine ekledi.

Kaynak: AA