Bulanık'ta, Belediye 141 Çocuğu Sünnet Ettirdi

Bulanık ilçesinde 141 çocuk, belediyenin düzenlediği toplu sünnet töreninde erkekliğe ilk adımı attı.

Belediye Meydanı'nda toplu sünnet töreninde konuşan Bulanık Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Hacı Arslan Uzun, sosyal belediyecilik örneği sergilediklerini belirtti.

'Belediye olarak inşallah hem sanatsal hem kültürel hem de sosyal faaliyetlerimize devam edeceğiz. Yeter ki sizinle el ele, gönül gönülle vererek bu şehrimizin huzur esenlik ortamını devamı yününde çalışalım.' diyen Uzun, şöyle devam etti:

'Bu çocuklarımıza sahip çıkalım, onların eğitimlerine önem verelim. Belediye olarak eğitime yine destek veriyoruz. Okullarımızın kilitli parke taşlarını yapıyoruz. Semt sahalarını yapıyoruz. Şükürler olsun onlara daha iyi bir eğitim ortamını sunmak için gayret gösteriyoruz. Sizlerde o çocuklarımızın eğitimi devamlılığı noktasında bir veli olarak üzerinize düşenleri yapın lütfen. Bunlar geleceğimizin yarınlarımız gelecekte devletimizin kritik görevlerinde rol alabilecek insanlar. Dolaysıyla hepimiz onların geleceğini düşünmeliyiz.'

- Efendi değil, hizmetkarız

Bulanık'ta değişimin öncüsü olmaya çalıştıklarını hatırlatan Uzun, 'Parklarımızla, bahçelerimizle, altyapı, üstyapı çalışmalarımızla hizmet etmeye çalışıyoruz. Sizlere efendi değil, hizmetkarız. Burada hem Kaymakamlık hem Belediye olarak emrinizdeyiz. Her zaman sizinle beraberiz. İnşallah birlikteliğimiz ilelebet devam edecektir.' diye konuştu.

Çocuklara hediye dağıtımının ardından Erzurum Radyosu Türk Halk Müziği sanatçıları seslendi̇rdi̇kleri̇ eserlerle gelen davetlileri eğlendirdi.

Kaynak: AA