Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Türel Açıklaması

'Davaya, AK Parti misyonuna hizmet etmek için bu davanın bir neferi, dava eri olmak için siyaset yapıyoruz. Bugün bu makamlardayız ama yarın birer nefer olarak da partimize hizmet etmeyi aklımızdan çıkaramayız, çıkarmamalıyız'

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, 'Döşemealtı'na 5, Kepez'e 20 dakika mesafede yeni bir hastane olacak. 1500 yataklı bir şehir hastanesi bu bölgeye kuruluyor. Bu da hükümetimizin yatırımı.' dedi.

Türel, AK Parti Döşemealtı İlçe Kongresi'nde yaptığı konuşmada, Döşemealtı'nın Antalya’nın yenilenen yüzü olduğunu söyledi. İlçede dev projelerin gerçekleştiğini belirten Türel, Döşemealtı sakini olarak da ilçedeki gelişmelerin kendisine mutluluk verdiğini ifade etti.

Ak Parti'nin Türkiye'de birçok reformu gerçekleştiren reformist bir parti olduğuna işaret eden Türel, devlet yönetimi yapılanmasında, parti tüzüğünde birçok farklılık bugüne kadar hep konuşulduğunu, yapılamayan birçok hususun Ak Parti tarafından gerçekleştirildiğini kaydetti. 'Koltuklarda çöreklenip oturmak değil, koltuklar değiştirmek suretiyle bir tazelenmeye vesile olma noktasında bir tercihtir.' diyen Türel, o nedenle AK Parti'de her makamda üç dönem mecburiyeti olduğunu vurguladı. Türel, bu sayede partinin yenilenmesi ve tazelenmesinin mümkün olduğunu dile getirdi.

Makamlara bağlı bir siyaset anlayışına sahip olmadıklarını ifade eden Türel, 'Davaya, AK Parti misyonuna hizmet etmek için bu davanın bir neferi, dava eri olmak için siyaset yapıyoruz. Bugün bu makamlardayız ama yarın birer nefer olarak da partimize hizmet etmeyi aklımızdan çıkaramayız, çıkarmamalıyız. Dava adamlığını Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın şahsında gördük ve öğrendik.17 yaşında başlayan gençlik kolları başkanlığıyla bir siyaset yaşamı bugün Cumhurbaşkanlığı mertebesine kadar yükselmiş. Hiçbir zaman makam için değil, millet için devlet için hizmet edebilmeyi kendisine şiar edinmiş. İşte bu örnek hepimizin dikkatle görmesi gereken bir örnektir.' dedi.

Önlerinde 2019 yerel seçimler ardından milletvekilliği ve cumhurbaşkanlığı seçimleri gibi önemli hedefler bulunduğunun altını çizen Türel, 'Bugün artık Türkiye'nin başarısının AK Parti'nin başarısıyla mümkün olduğunu dost düşman dünya alem görmüştür. Zaten Türkiye'nin başarısını istemeyenler Ak Parti'nin başarısızlığı üstüne tuzaklar, tezgahlar yapmaya gayret etmektedirler. O yüzden bu oyunlara gelmeyeceğiz. Nefsimize yenik düşmeyeceğiz. Bu davaya her noktada hizmet ederek çocuklarımıza çok daha iyi bir Türkiye bırakmanın onurunu, şerefini, mutluluğunu yaşayacağız.' diye konuştu.

Döşemealtı'nın Antalya’nın adeta yenilenen yüzü olduğunu söyleyen Menderes Türel, ilçenin dünyanın en büyük, güzel ve modern futbol tesisi olan Antalyaspor Tesisleri'ne ev sahipliği yaptığını dile getirdi.

Batı Çevre yolu ile Kemer istikametinden ilçeye çok rahat ulaşıldığını anlatan Türel, 'Bu yolu, doğu istikametine varsak indirici trafonun oradan havaalanı kavşağına yeni bir yol yaparak Aksu istikametine bağlıyoruz. 1 yıl içerisinde bu da bitiyor. Bunun dışında Kuzey Çevre Yolu 2018 yılında tamamlanacak.' ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA