AK Parti Mahmudiye 6. Olağan Kongresi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan: 'Hesabi değil hasbi olacağız. Mahalle mahalle, kapı kapı gezip, kimseyi gücendirmeden liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı gibi gönüllere gireceğiz. 2019'da Mahmudiye'nin hizmete kavuşması için çalışacağız'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, 'Hesabi değil hasbi olacağız. Mahalle mahalle kapı, kapı gezip, kimseyi gücendirmeden liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı gibi gönüllere gireceğiz. 2019'da Mahmudiye'nin hizmete kavuşması için çalışacağız.' dedi.

Karacan, partisinin Mahmudiye İlçe Teşkilatı 6. Olağan Kongresi'nde yaptığı konuşmada, geçen seçimde Mahmudiye Belediyesini 7 oyla kaybettiklerini hatırlatarak, gelecek seçimde bunu daha fazla çalışıp, telafi edeceklerini ve belediyeyi kazanacaklarını kaydetti.

Bunun için herkesin taşın altına elini koyması gerektiğine işaret eden Karacan, 'Yeni ilçe başkanına destek vermeliyiz. Omuz omuza, varsa bir eksikliği onu kapatmak için çalışmalıyız.' diye konuştu.

'Hesabi değil hasbi olacağız. Mahalle mahalle, kapı kapı gezip, kimseyi gücendirmeden liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı gibi gönüllere gireceğiz. 2019'da Mahmudiye'nin hizmete kavuşması için çalışacağız.' değerlendirmesinde bulunan Karacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sadece Türkiye için değil İslam alemi için de mücadele ettiğini, ona olan borçlarını ancak çalışarak ödeyebileceklerini ifade etti.
Kaynak: AA