AK Parti Grup Başkanvekili Turan Açıklaması

'Çanakkale'mizin her bir noktasında marka değeri yüksek tarım ürünleri bulunmaktadır. Ezine Gıda OSB ve 1915 Çanakkale Köprüsü ile beraber geniş pazar imkanlarına kavuşacağız'

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, 'Çanakkalemizin her bir noktasında marka değeri yüksek tarım ürünleri bulunmaktadır. Ezine Gıda OSB ve 1915 Çanakkale Köprüsü ile beraber geniş pazar imkanlarına kavuşacağız.' dedi.

Çanakkale'nin Kalkım beldesinde esnaf ziyaretlerinde bulunan Turan, yaptığı konuşmada, şehrin her köşesinin kendileri için önemli olduğunu söyledi.

İmkan buldukça vatandaşlarla bir araya geldiğini belirten Turan, 'Kalkım, tarımı ve doğasıyla ülkemiz için önemli bir coğrafi konuma sahip. Çilek üretiminde bir marka. Çanakkale'mizin her bir noktasında marka değeri yüksek tarım ürünleri bulunmaktadır. Ezine Gıda OSB ve 1915 Çanakkale Köprüsü ile beraber geniş pazar imkanlarına kavuşacağız.' ifadelerini kullandı.

Ziyareti sırasında belde halkının kendisine ATM talebinde bulunduğunu anlatan Turan, şöyle konuştu:

'Beldemizde bir ATM sorunu olduğunu gördük. Ziraat Bankası yetkilileri ile hemen irtibat kurarak bu talebin yerine getirilmesi hususunu rica ettik. Kendileri de uygun görerek, süreci başlattıklarını beyan ettiler. Yeni gelecek ATM ile artık para yatırmak da mümkün olacak. Bizler, yaşamı zorlaştırmak yerine kolaylaştırmalıyız. O yüzden beldemizin konumu itibarıyla buradaki hemşehrilerimizin yaşamını her zaman daha da yaşanır kılmak zorundayız.'
Kaynak: AA