AK Parti'de Kongre Süreci

AK Parti Osmaneli İlçe Teşkilatı 6. Kongresi'nde, başkanlığa Mefaret Göbekçi seçildi.

Necla Hanım Konağı'nda, AK Parti Düzce Milletvekili ve Bilecik İl Koordinatör Vekili Ayşe Keşir, Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, AK Parti İl Başkanı Fikret Karabıyık'ın katılımıyla yapıldı.

Eldemir, kongrede yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'da yaşanılan darbe girişimi sonunda ülkede tek çarenin birlik ve birlikte olmanın önemine değinerek, ''2019'a hep birlikte yürüyeceğiz. Çünkü artık tek bir hedefimiz var. Ülkemiz, milletimiz ve vatanımızın bütünlüğü. 2019 çok çok önemli. 2019 Türkiye'nin kader tarihi olacak. 15 Temmuz 2016'da verdiğimiz mücadelenin devamı olacak. İnşallah sağlam temellerle biz bu yola, bu kutlu yürüyüşe devam edeceğiz.'' dedi.

Karabıyık da AK Parti il ve ilçe teşkilatlarının kurulduğu günden itibaren aynı şevk ve heyecanla birlik ve beraberlik içinde çalışmalarına devam ettiğini ifade ederek, ''Bizler hedefleri ve misyonu olan, bu hak davanın ve onun öncüsü olan liderimiz Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın askerleriyiz. Gün birlik günüdür, önümüzde çok önemli bir süreç var ve bizler bu süreçte liderimiz Recep Tayyip Erdoğan'ın söylediği gibi bir olacağız, diri olacağız ve hep birlikte Türkiye olacağız.'' diye konuştu.

Kongrede, tek aday olarak gösterilen Mefaret Göbekçi, AK Parti İlçe Başkanlığına seçildi.

Kaynak: AA