Vali Gül'den Köy Ziyaretleri

Sivas Valisi Davut Gül, 9 köyü ziyaret ederek köy halkı ile bir araya geldi.

Vali Gül'den Köy Ziyaretleri
Sivas Valiliğinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Vali Gül, köylere giderek vatandaşlarla bir araya gelmeyi sürdürüyor.

Gül, ziyaretleri kapsamında ilk olarak Yıldızeli ilçesine bağlı Sarıyar köyünü ziyaret ederek, inşaatı süren 4 derslikli ilkokulu, futbol ve basketbol sahalarını inceledi. İncelemede Yıldızeli Kaymakamı Yusuf Cankatar'da yer aldı.

Daha sonra Yakupoğlan köyüne geçen Gül, burada köy muhtarı Dursun Karataş ve vatandaşlarla bir araya gelerek köydeki sorunları ve talepleri dinledi.

Vali Gül, ardından Yıldız Belediye Başkanı Mahmut Aktaş'ı makamında ziyaret ederek beldede devam eden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Beldede ayrıca İsmet Yılmaz Çok Programlı Anadolu Lisesi'ni de inceleyen Gül, sınıfları da gezerek öğrencilerle sohbet etti.

Daha sonra Kuzören köyünde vatandaşlarla bir araya gelen Gül, ardından Olukman köyüne geçti. Vatandaşlardan köyün sorun ve taleplerini dinleyen Gül, ardından Olukman Ortaokulu'nu da inceledi ve öğretmenlerle görüştü.

Sivas Valisi Gül, daha sonra Gümüşdere, Kurtlapa, Çeltek ve Karaçayır köylerini de ziyaret ederek temaslarını tamamladı.

Kaynak: AA