Ahilik Haftası'nda Sürücülere Leblebi İkram Edildi

Çorum'da, Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında sürücü ve yolculara leblebi ikramında bulunuldu.

İl Emniyet Müdürlüğü Bölge Trafik Şubesi ekiplerince sürücülerin trafik kurallarına uymasını sağlamak ve bu konudaki duyarlılığı artırmak amacıyla kentte uygulama yapıldı.

Kara yolunda Samsun ve Ankara istikametlerinde oluşturulan uygulama noktalarındaki denetimlerde sürücüler, emniyet kemeri takmaları, hız sınırına uymaları ve uykusuz araç kullanmamaları konusunda uyarıldı.

Ahilik Haftası etkinlikleri kapsamında Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Yalçın Kılıç, Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Tahsin Şahin ile Taksiciler, Minibüsçüler ve Servisçiler Odası Başkanı Mehmet Gayretli, uygulama noktasındaki ekipleri ziyaret etti.

- Davutoğlu'nun aracı durmadı

Kılıç ve beraberindekiler, ekiplerin durdurduğu araçlardaki sürücü ve yolculara, Ahilik Haftası hakkında bilgi verdikten sonra kentle ilgili tanıtım broşürü dağıtıp, Çorum leblebisi ikram etti.

Sürücüler ile yolcular, uygulamadan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Bu arada, Kılıç ve beraberindekiler, Tokat'taki programlara katılmak üzere kara yoluyla Ankara'dan Tokat'a giden AK Parti Konya Milletvekili Ahmet Davutoğlu'na da Çorum leblebisi ikram etmek istedi.

Davutoğlu'nun konvoyunun durması için işaret yapan Kılıç, Şahin ve Gayretli, araçların durmaması üzerine bölgeden ayrıldı.

Kaynak: AA