Adana'da 'İçimizden Biri Buluşması'

Güney Adana Kalkınma Projesi kapsamında, Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Yamaçlı Mahallesi'ndeki Mevlana Kültür Evi'nde düzenlenen etkinliğe katıldı.

Adana Halk Sağlığı Müdürü Alper Acil, vatandaşlarla bir araya geldi.

Adana Valisi Mahmut Demirtaş, Yamaçlı Mahallesi'ndeki Mevlana Kültür Evi'nde Adana Halk Sağlığı Müdürü Alper Acil tarafından düzenlenen 'İçimizden Biri Buluşması'nın açılışında yaptığı konuşmada, Güney Adana Kalkınma Projesi'nin amacının yerinde eksiklikleri tespit edip, vatandaşların daha konforlu, daha mutlu ve daha iyi eğitim ve sağlık hizmeti alabilmelerini sağlamak olduğunu söyledi.

Güney Adana Kalkınma Projesine mart ayında başladıklarını hatırlatan Demirtaş, projenin E-5'in altında bulunan 66 mahalle ve yaklaşık 470 bin kişilik nüfusu kapsadığını kaydetti.

Projeyle amaçlarının bu mahalleleri ekonomik ve sosyal olarak yükseltmek, vatandaşları daha mutlu etmek olduğunu ifade eden Demirtaş, bu mahallelerde uyuşturucuyla mücadele edeceklerini ve çocukların eğitimine devam etmesini sağlayacaklarını belirtti.

Konuşmasında Yamaçlı Mahallesi'ndeki Aile Sağlığı hizmet binasının biraz eski olduğuna değinen Vali Demirtaş, buraya yeni bir hizmet binası yapacaklarını ve bunu da 2018 yılında bitirmeyi planladıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak: AA