Maçka'daki Terör Saldırısı

Of Anadolu Lisesi öğrencileri, Trabzon'un Maçka ilçesi kırsalında bir süre önce bölücü terör örgütü mensuplarıyla sağlanan sıcak temas sırasında yaralanan polis memuru Namık Öztel'i ziyaret etti.

KTÜ Tıp Fakültesi'ndeki tedavisinin ardından ilçeye bağlı Daralı Mahallesi'ndeki evinde istirahat eden Öztel'i, Of Anadolu Lisesi öğrencileri, İlçe Milli Eğitim Müdürü İdris Kabahasanoğlu ve okul müdürü Vehap Kurt ziyaret ederek geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Vatanın şehit ve gazilerin fedakarlıkları sayesinde emanet edildiğini ifade eden Kabahasanoğlu, 'Bizler onların fedakarlıkları sayesinde rahat ve huzurlu yaşıyoruz. Onların bu özel gününde yanlarında olup bir nevi şükranlarımızı arz etmek istedik. Bu vesile ile tüm gazilerimizin gününü kutluyor, Allah onlara sıhhat ve afiyet versin.' diye konuştu.

Polis memuru Öztel ise öğrencilere tavsiyelerde bulunarak, ziyaretten dolayı mutluluk duyduğunu söyledi.

Türkiye için çok çalışmak gerektiğini vurgulayan Öztel, şöyle devam etti:

'İnanın bu bayrak bu fedakarlığa değer. Sakın günlerinizi boşa geçirmeyin, çok çalışın. Çünkü devlet adamlarımız uyumuyorlar. Birkaç saat uyku ya uyuyor ya uyumuyorlar. Bizler de aynı inanç ve gaye ile çalıştık. Ayağa kalkınca inşallah fırsat olursa daha çok çalışacağım. Yarının büyük işlerini sizler başaracaksınız, başkasından bekleyemezsiniz. Tarihinizi iyi öğrenin, dostumuzu düşmanımızı iyi öğrenin.'

Kaynak: AA