Beykoz'da Bağımlılıkla Mücadele İçin İmza Kampanyası

TBMM Başkanvekili Hamzaçebi: '(Konu Meclis'e geldiğinde) TBMM Başkanvekili ve CHP Milletvekili olarak sonuna kadar destekleyeceğim'.

TBMM Başkanvekili ve CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, Beykoz'da Kent Konseyi tarafından başlatılan bağımlılıkla mücadelede cezaların artırılmasıyla ilgili imza kampanyasına destek açıklamasında bulundu.

TBMM Başkanvekili Hamzaçebi, temmuz ayı içerisinde başlatılan ve birçok ünlünün de destek verdiği imza kampanyasıyla ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, 'Maalesef uyuşturucu ve bağımlılık bugün canımızı acıtan konular arasında üst sıralarda yer alıyor. Gencecik fidanlarımızı, çocuklarımızı bu sebeple kaybediyoruz. Arkadaşlarımız İstanbul'da gerçekten güzel bir çalışma yürüttüler.' dedi.

Cezaların arttırılmasının belki daha da caydırıcı bir sebep olabileceğini vurgulayan Hamzaçebi, konu Meclis'e geldiğinde TBMM Başkanvekili ve CHP Milletvekili olarak sonuna kadar destekleyeceğini söyledi.

Beykoz'da, bağımlılıkla mücadelede cezaların artırılması istemiyle Kent Konseyi tarafından başlatılan kampanya kapsamında bugüne kadar 15 bini sanal olmak üzere 95 bin imza toplandı.
Kaynak: AA