AGAD'tan Müdür Çelik'e 'Hayırlı Olsun' Ziyareti

Adıyaman Faal Gazetecilere Cemiyeti (AGAD) Başkanı İbrahim Aslan ve yönetim kurulu üyeleri Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne atanan Fehmi Çelik’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

AGAD'tan Müdür Çelik'e 'Hayırlı Olsun' Ziyareti
Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü görevine geçtiğimiz günlerde Fehmi Çelik atandı. AGAD göreve yeni atanan Fehmi Çelik’i makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyarette konuşan AGAD Başkanı İbrahim Aslan, “Fehmi Çelik’i uzun yıllardan bu yana Ankara’dan, parlamentodan tanıyoruz. AK Parti Adıyaman Milletvekili Salih Fırat’ın danışmanlığını yaptığı süre zarfında Adıyaman halkıyla olan diyaloğu sürekli olarak takdir toplamıştır. Vatandaşlın her türlü sıkıntısını kendi sıkıntısı gibi çözüme kavuşturdu. Fehmi Çelik’in Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne atanması basın camiasını memnun etmiştir. Adıyaman’ı iyi bilen bir kişinin il müdürü olması sorunların çözümü için oldukça faydalı bir gelişmedir. Sorunların giderilmesinde de katkı sağlayacaktır” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fehmi Çelik ise, basının önemine vurgu yaparak sürekli olarak istişare içerisinde olacaklarını ifade etti.

Çelik, “Görevimizin ilk gününde Başkan İbrahim Aslan ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretlerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyorum. Görevimizin ilk gününde bizleri yalnız bırakmadılar. Dün olduğu gibi bugünde yanımızda oldular. Yerel basınımızı dünde yanımızda gördük. Bundan sonraki süreçte de yanımızda olacaklarından eminim. Basınımızı bundan sonraki çalışmalarımızda da kurumumuzun yanında olmasını bekliyoruz” dedi.

Kaynak: İHA