Sarıcaoğlu Açıklaması 'Eğitime Olan Desteğimiz Artarak Devam Edecek'

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, eğitime olan desteklerinin artarak devam edeceğini söyledi.

Sarıcaoğlu Açıklaması 'Eğitime Olan Desteğimiz Artarak Devam Edecek'
Başkan İbrahim Sarıcaoğlu, 2017-2018 eğitim-öğretim yılının başlaması ile birlikte okul ziyaretlerine başladı.

Emirli Mahallesi’nde bulunan Emirli Ortaokulunda incelemelerde bulunan Başkan Sarıcaoğlu 2017-2018 eğitim-öğretim yılının tüm öğretmen ve öğrencilere başarılarla dolu bir yıl olmasını diledi. Eğitime her türlü desteği eksiksiz olarak verdiklerini vurgulayan Başkan Sarıcaoğlu, “Okullarımızı zaman zaman ziyaret edip gerekli ihtiyaçlarını belediye olarak elimizden geldiğince karşılıyoruz. 2017-2018 yılı eğitim ve öğretim yılının ilk ziyaretini Emirli Mahallemizde bulunan Emirli Ortaokulumuzda gerçekleştirdik. Okul müdürümüz ve öğretmenlerimizle istişareler yaptık öğrencilerimize hayırlı dersler dileklerinde bulunduk” dedi.



“Ailelerimize büyük görevler düşüyor”

Okulların açılması ile birlikte ailelerimize büyük sorumluluklar düştüğünü belirten Başkan Sarıcaoğlu konuşmasına şu şekilde devam etti: “Öğretmenlerimiz öğrencilerimizin üzerine her ne kadar titrese de onların iyi bir noktalara gelebilmesi için büyük çaba gösteriyorlar ancak öğrencilerimizin ailelerinin de bu sorumluluğun bilincinde olmaları gerek. Onlarla yeteri kadar ilgilenmeleri neyi ne kadar nasıl öğrendiklerini sorgulamaları gerek. Ailelerimiz eğer ki yeteri kadar ilgi göstermez ise ne yazık ki gençlerimiz istediğimiz seviyeye gelemez. Bu yüzden öğretmenlerimize ne kadar görev düşüyorsa ailelerimize de onun iki katı görev düşüyor. Çocuklarımızın geleceği için mutlaka onlarla doğru iletişim kanalını bulup doğru şekilde ilgilenmeliyiz.”

“Eğitime olan desteğimiz artarak devam edecek”

Sarıcaoğlu, “Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizle bağlarımızı koparmıyoruz her fırsatta onları ziyaret edip ihtiyaçları ne ise notumuzu alıp en kısa sürede yapıyoruz. Eğitim bizim için her zaman her şeyin üstünde. Eğitime olan desteğimiz gün geçtikçe artarak devam edecek. Bu duygu ve düşüncelerimle 2017-2018 eğitim öğretim yılının tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı olmasını cenabı haktan diliyorum” şeklinde konuştu.

Kaynak: İHA