Başkan Şenol'dan Esnaflara Destek

30. Ahilik Haftası, İzmir’in Gaziemir ilçesinde düzenlenen bir dizi etkinlikle kutlanırken, İzmir Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu ve esnaf odalarının başkanlarını ağırlayan Başkan Şenol, “Çok zor koşullarda hizmet veren esnafımızın her zaman yanındayız” dedi.

Başkan Şenol'dan Esnaflara Destek
Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol, 30. Ahilik Haftası kutlamaları kapsamında İzmir Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği (İESOB) Başkanı Zekeriya Mutlu ve oda başkanlarını kabul etti. Başkanlık makamındaki ziyarete İzmir Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu’nun öncülüğünde Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Süleyman Beyen, Gaziemir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Metin Taşkın, birlik ve oda yöneticileri katıldı.

Esnaf ve sanatkarlar olarak Gaziemir Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’dan her zaman destek gördüklerini belirten İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, "129 odamız ve binlerce esnaf-sanatkar arkadaşımız adına size teşekkür ediyorum" dedi.

Esnaf ve sanatkarların daha iyi koşullarda hizmet vermeyi hak ettiği ifade eden Başkan Şenol ise, “Şehir merkezlerine inşa edilen alışveriş merkezleriyle esnafımız çok zor koşullarda adeta yaşam savaşı veriyor. Küçük esnafımızın ayakta kalabilmesi için alışveriş merkezlerinin şehir dışına taşınması gerektiğine inanıyorum. Her zaman esnaf kardeşlerimizin yanındayım, üzerime düşen ne varsa yapmaya hazırım” diye konuştu.

İESOB Başkanı Zekeriya Mutlu, günün anısına Belediye Başkanı Halil İbrahim Şenol’a üzerinde meslekleri simgeleyen objeler bulunan ve ahilik nasihatlerinin yer aldığı bir tablo hediye etti. İzmir Esnaf ve Sanatkar Odaları Birliğinin düzenlediği 30. Ahilik Haftası kutlamaları, esnafla yapılan kahvaltı, ahilik geleneğini anlatan tiyatro gösteri ve esnaf ziyaretleriyle devam etti.
Kaynak: İHA