Başkan Çerçi, Başkan İkinci Ve Yönetimini Kutladı

Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kongreyle güven tazeleyen AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci ve yönetimini ziyaret ederek başarılar diledi.

Başkan Çerçi, Başkan İkinci Ve Yönetimini Kutladı
Yunusemre Belediye Başkanı Mehmet Çerçi, AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci ve yeni yönetimi ile kongre sonrası gerçekleştirilen ilk toplantıda bir araya geldi. Güven tazeleyen İkinci ve yönetimine başarılar dileyen Başkan Çerçi’ye, Yunusemre Meclis Üyeleri Arif Alkan ve Necip Denktaş eşlik etti. Başkan İkinci ve ekibine başarılar dileyen Belediye Başkanı Çerçi, “Geçtiğimiz haftalarda düzenlenen AK Parti 2. Olağan Kongremizde güven tazeleyerek Yunusemre’mizde kutlu davamızın çatısı altında millete ve ülkeye hizmet etmek için yeni bir aşkla görevi tekrar üstlenen değerli kardeşim Zafer İkinci ve beraberindeki yönetici arkadaşlarımızla bir arada olmaktan mutluyum. Yeni yönetimimize başarılar diliyorum” dedi.

Başkan Çerçi, Yunusemre Belediyesi’nin projeleri hakkında partililere bilgi verdi.

AK Parti Yunusemre İlçe Başkanı Zafer İkinci ise Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti vurgulayarak, “Belediye Başkanımız ile uyum içerisinde çalışıyoruz. Başkanımız ile beraber AK Parti Yunusemre ailesi olarak canla başla çalışıp şehrimize örnek projeleri kazandıracağız” diye konuştu.

Kaynak: İHA