AK Parti Yenişehir İlçe Başkanlığı'nda Kongre Heyecanı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Diyarbakır’ın Yenişehir İlçe Başkanlığı’nda 4. Olağan Kongre çalışmaları tamamlandı. Kongre için bütün hazırlıkların yapıldığını belirten İlçe Başkanı ve genel merkez adayı Mürsel Kikizade seçime gidileceğini belirterek, ilk günkü heyecanla çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

AK Parti Yenişehir İlçe Başkanlığı'nda Kongre Heyecanı
AK Parti Diyarbakır’da ilçe kongrelerini tamamlamak için çalışmalarını sürdürüyor. Merkez ilçe olan Yenişehir İlçe Başkanlığı 24 Eylül tarihinde Diyarbakır’da bir düğün salonunda 4. Olağan Kongre’ye gidiyor. Kongreye mevcut başkan ve genel merkezin desteklediği aday olan Mürsel Kikizade 400 delegenin oy kullanacağı kongrenin tüm hazırlıklarını tamamladıklarını dile getirdi. Kikizade, 25 asil ve 13 yedek listeyi büyük titizlikle belirlediklerini ifade etti.

Listeyi halktan karşılığı olan ve siyaseti bilenlerden oluşturduklarını dile getiren Kikizade, "İlk günkü heyecanla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 4. Olağan Kongre çalışmalarımızı tamamladık. Pazar günü tüm halkımızı kongremize bekliyoruz. Yaklaşık 3 yıl önce aldığımız emaneti layıkıyla taşıyıp bu günlere geldik. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın göstermiş olduğu hedefler doğrultusunda bu davada nefer bilinci ile çalışmaya devam edeceğiz" dedi.



"Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız"

Kongreden sonra 2019 seçimleri ile ilgili hazırlıklara başlayacaklarını belirten Mürsel Kikizade, ilçedeki tüm halka dokunacaklarını söyledi.

Kikizade, "Kongrenin hemen ardından seçim hazırlıklarına hızlı bir şekilde başlayacağız. Çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmayacağız. Bütün halkımıza AK Parti’nin şehrimiz ve ülkemiz için ne kadar önemli ve büyük işler başardığını anlatacağız. Kadromuzu gençleştireceğiz, özellikle kadın kolları ve gençlik kollarını üniversite mezunlarından seçeceğiz. Genç, dinamik, girişken bir kadro oluşturacağız. Halkın her kesiminden temsiliyeti güçlü bir yönetim kuruyoruz. Bize verilen görevi en iyi şekilde yerine getireceğiz. Bunun için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız" diye konuştu.

Kaynak: İHA