55 Yıl Sonra Hayali Gerçek Oldu

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 55 yıldır elleri üzerinde yürüyen bedensel engelli Bayram Erduğan’a akülü araç hediye etti.

55 Yıl Sonra Hayali Gerçek Oldu
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, Afşin ilçe ziyareti sırasında elleri üzerinde yürüyen Bayram Erduğan’ı fark etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, yaşanan durumun ortadan kaldırılması için kurmaylarına talimat verdi.

Doğuştan bedensel engelli olan ve elleri üzerinde yürüyen Bayram Erduğan’ın, akülü araç kullanabilir raporunu alınmasının ardından aracı teslim edildi.

Bayram Erduğan’ın akülü aracı Engelliler Şube Müdürlüğü personellerince Başkan Erkoç’un selamlarını ileterek teslim edildi.

Akülü aracını teslim alan doğuştan bedensel engelli olan Bayram Erduğan, yıllarca elinin üzerinde yürüdüğünü şimdi ise herkes gibi rahatlıkla gezebileceğini ve istediği yere rahatlıkla gidebileceğini ifade ederek Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç’a ve emeği geçen herkese teşekkür etti. Erduğan, "Ben bir yere gideceğim zaman çok zorlanııyordum, zoruma gidiyordu. Belediye Başkanımız bizi gördü, sözünü de tuttu. Kendisine çok teşekkür ediyorum sağolsun" dedi.

Kaynak: İHA