Vali Baruş Ve Başkan Yılmaz'dan Bayram Ziyaretleri

Bolu Valisi Aydın Baruş ve Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Kurban Bayramı dolayısıyla bir dizi ziyarette bulundu.

Vali Baruş Ve Başkan Yılmaz'dan Bayram Ziyaretleri
Bolu Valisi Aydın Baruş, ve Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Kurban Bayramı nedeniyle İl Jandarma Komutanlığı ve Bahçelievler Karakolunu ve İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi’ni ziyaret ederek asker polis ve hastaların bayramlarını kutladı.

Bolu Valisi Aydın Baruş ve Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, İl Jandarma Komutanlığını ziyaret etti. İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Nadir Çelik tarafından karşılanan Vali Baruş ve Başkan Yılmaz askerlerin bayramını tek tek kutlayarak görevlerinde başarılar diledi. Vali Baruş ve Başkan Yılmaz daha sonra Bahçelievler Polis karakolunu ziyaret ederek polislerin bayramlarını kutladılar.

Hastaları unutmadılar

Bolu Valisi Aydın Baruş ve Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz Köroğlu ünitesinde tedavi olan hastaları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu ve bayramlarını kutladı. Yapılan ziyaretlerde ayrıca tedavi süreçleriyle de ilgili bilgiler alan Vali Baruş ve Başkan Yılmaz kısa zamanda sağlıklarına kavuşmalarını dileyerek hastalara acil şifalar diledi.
Kaynak: İHA