MHP Malazgirt İlçe Teşkilatında Bayramlaşma

Malazgirt Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Malazgirt ilçe teşkilatı tarafından Kurban Bayramı dolayısıyla bayramlaşma programı gerçekleştirildi.

MHP Malazgirt İlçe Teşkilatında Bayramlaşma
Malazgirt Belediye İş Hanında bulunan MHP ilçe teşkilatında düzenlenen bayramlaşma programına; İlçe Başkanı Yıldırım Tutar, yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

İlçe teşkilat binasında partilileri kapıda tek tek karşılayan Tutar, tüm İslam âleminin mübarek Kurban Bayramını tebrik ettiğini söyledi.

Bayramlaşma programında konuşan Tutar, partisinin ilçe başkanlığı tarafından düzenlenen programa katılan partililere teşekkür ederek bayramlarını kutladı. Sultan Alparslan’ın torunları olarak MHP çatısı altında bir arada olmaktan son derece gururlu olduklarını ifade eden Tutar, "Türklük gurur ve şuurunu, İslam ahlakı, fazileti yaşayan ve yaşatan arkadaşlarımızın bayramını kutlar, ahiret gününde bayram olmasını dilerim. Ayrıca Arakan’daki Müslüman kardeşlerimizde Allah sabır versin. Buradaki tüm ülküdaşlarımızın tek temennisi Arakan’daki Müslüman kardeşlerimizin huzur bulmasıdır. Tüm Türkiye’de MHP’li kardeşlerimizin duaları Arakan içindir. Yaptığımız dualarımız kardeşlerimize bir umut olur inşallah" dedi.

Kaynak: İHA