İstanbul Boğazı'nda Bayram Manzaraları

İstanbul’da Kurban Bayramı’nın ikinci gününde güneşli havanın tadını çıkarmak isteyen vatandaşlar Arnavutköy sahiline akın etti. Bazı vatandaşlar yüzerken bazısı ise balık tuttu.

İstanbul Boğazı'nda Bayram Manzaraları
Kurban Bayramı’nın ikinci gününde havanın güzel olmasını fırsat bilen vatandaşlar Arnavutköy sahilinde denize girdi. Sahil boyundaki bankları şezlong niyetine kullanan vatandaşlar güneşlendikten sonra boğazın serin sularına atlayarak kulaç attı. Sahilde denize girenlerin yanı sıra bazı vatandaşlar ise oltalarını boğazın serin sularına sallayarak balık tuttu.

“VAKTİMİZİ BÖYLE DEĞERLENDİRİYORUZ”

Arnavutköy sahilinde balık tutarak gününü değerlendiren Adem Uysal, “Çok güzel. Balık da var her şey var. Tuttuk. Orada 3-5 kilo var. İmkanı olanlar için çok güzel bir yere gidemeyecekseniz. İkinci günümüzde buradayız. Tatili fırsat bildik. Vaktimizi böyle değerlendiriyoruz” dedi.



“BURASI BİZİM TATİL YERİMİZ”

Bayram tatilini fırsat bilerek Arnavutköy sahilinde denize giren Hakan Postacı, “Yüzüyoruz. Buralıyız zaten. Devamlı yüzüyoruz burada. Su güzel, İstanbul dışına çıkmadığımızdan burada yüzüyoruz. Burası bizim tatil yerimiz” dedi.

Sıcak havada İstanbul boğazında serinleyen Osman Sönmez, “Denize giriyoruz. Yüzüyoruz. Boğaz’ın en güzel yerinde keyfimize keyif katıyoruz. Deniz çok temiz. Çiçek gibi. Memnunuz şu anda. En güzel fırsatı biz değerlendiriyoruz” ifadelerini kaydetti.

(Caner Sönmez - Gamze Erdemir - Hüseyin Coşkun/İHA)
Kaynak: İHA